verLoren

Lijst van publicaties van Reep verLoren van Themaat

(1882 - 1982)


Hij ging na de HBS naar Delft waar hij in 1908 afstudeerde. In 1910 ging hij werken bij de Rotterdamse Gemeentewerken. In 1918 informeerde zijn schoonvader hem over een vacante plaats als compagnon bij Ingenieursbureau v/h J. van Hasselt & De Koning (het latere Haskoning-DHV); de functie kreeg hij per 1 mei 1918 en hij zou dat blijven tot zijn afscheid op 31 december 1963. Hij bekleedde verschillende bestuursfuncties: lid van het College van Curatoren van de Technische Hogeschool in Delft, voorzitter van de Orde van Nederlandse Raadgevende Ingenieurs (ONRI), bestuurslid van Netherlands Engineering Consultants (NEDECO), lid van de Raad van Waterhuishouding, lid van de Zuiderzeeraad en de Delta Commissie, lid van de Raad van Arbitrage Bouwbedrijven en bestuurslid van de Stichting Waterloopkundig Laboratorium te Delft.
Meer info via:

klik op de titel voor de publicatie

De link leidt naar een metadata bladzijde op de TU repository, Google Books, of elders, waar de pdf gedownload kan worden. In sommige gevallen wordt de pdf direct gedownload.
Publicaties gemerkt met * zijn gescand, maar nog niet opgenomen in de online repository. Het origineel is beschikbaar bij (klik op logo voor reservering): link naar het boek in Delpher (scan met hoge resolutie)
Klik op de organisatienaam voor een overzicht van alle publicaties van deze organisatie
Klik op de onderwerpnaam voor een overzicht van alle publicaties over dit onderwerp
Klik op de projectnaam voor een overzicht van alle publicaties over dat project
datum org titel project onderwerp bron
1955 Haskoning Correspondentie betreffende de Deltacommissie Deltawerken afsluitingen Persoonlijk archief verLoren van Themaat