Derk N. Dammers

(0 - 0)


ir. D.N. Dammers is in 1935 afgestudeerd als civiel ingenieur aan de TH Delft. Hij werkte bij het arrondissement Noordzeekanaal. Speelde een belangrijke rol om tijdens de 2e wereldoorlog de sluizen en het kanaal zo goed mogelijk de bezetting te laten overleven. Hij werd in januari 1946 directeur Openbare Werken bij de gemeente Velsen In de periode 1947-1950 was hij als reserveofficier in Indonesië.


Illustratiebron: IJmuider Courant 27 maart 1950

Voor een kaart met locaties van alle publicaties van deze auteur klik hier

Publicaties digitaal beschikbaar via het Trésor der Hollandsche Waterbouw

klik op de titel voor de publicatie
De link leidt naar een metadata bladzijde op de TU repository, Google Books, of elders, waar de pdf gedownload kan worden. In sommige gevallen wordt de pdf direct gedownload. Als er een bibliotheek-logo staat is het origineel is beschikbaar bij deze bibliotheek (klik voor reservering). geeft link naar het boek in Delpher (of vergelijkbare viewer). opent een kaartje met de locatie.
Klik op de organisatienaam voor een overzicht van alle publicaties van deze organisatie. Klik op de onderwerpnaam voor een overzicht van alle publicaties over dit onderwerp. Klik op de projectnaam voor een overzicht van alle publicaties over dat project
datum org titel project onderwerp bron
1937 RWS-BER Vergelijkende peilingen met handlood en echolood in de buitenhaven van IJmuiden meetinstrumenten BER043 (samenvatting)
1938 RWS-BER Metingen en waarnemingen in en buiten de haven van IJmuiden BER045 (samenvatting)
1938 RWS-BER Het doorspoelen van het Noordzee-kanaal met IJsselmeerwater BER044 (samenvatting)